vrijdag 6 oktober 2017

Keep calm.. One month to go.."One month until surgery"


Ja ja, je leest het goed.. Neen, er is helemaals niets mis met mijn huidig implantaat.
Over exact één maand mag ik mij opnieuw aanmelden in het ziekenhuis voor ronde twee in het verhaal der cochleaire implantaten.

Over exact één maand onderga ik een operatie om mijn linkeroor ook te laten implanteren.

Bij de eerste operatie, drie jaar geleden, was het aanvankelijk helemaal niet de bedoeling dat er een tweede ging volgen maar in de afgelopen jaren heb ik noodgedwongen mijn hoortoestel achterwege moeten laten...
De langste periode dat ik mijn hoortoestel nog in mijn linkeroor kon dragen was één dag.
Afgelopen jaren waren voor mijn linkeroor een hel van oorontstekingen, loopoor,... telkens opnieuw moest ik mijn hoortoestel uitlaten tot mijn oor opnieuw genezen was, dit duurde vaak twee weken en wanneer ik deze dan weer kon insteken begon het gehele liedje weer van voor af aan.
Resultaat: hoortoestel werd achterwege gelaten.
Wat natuurlijk erg jammer is gezien ik nog altijd restgehoor in dit oor heb die ik op deze manier laat 'verloederen'. Ook merkte ik dat ik het geluid van mijn hoortoestel ergens wel begon te missen, deze zorgde ergens wel nog voor invulling van geluid die van mijn linkerzijde kwam..

Een andere oplossing is misschien mijn huidige proccesor in het midden van mijn hoofd plaatsen als een antenne zodat deze alle geluid mooi in het midden kan opvangen maar vrees dat dit geen zicht zal zijn 😂


Zie je mij al gaan ;-)??

Ook dit verhaal hoop ik bij te houden zoals het eerste... Voornamelijk mijn belevenis weer delen samen met en voor anderen..
Want eerlijk gezegd, net zoals bij de eerste heb ik geen flauw idee wat ik van resultaat bij de tweede mag verwachten.Wish me luck peeps!
Tot de volgende!
Liefs,
Kari

Geen opmerkingen:

Een reactie posten